Ansluta en enhet till eller koppla från en enhet från My Kaspersky.

Expandera alla | Dölj alla

Anslut en enhet till My Kaspersky:

Kaspersky VPN Secure Connection kan inte ansluta till My Kaspersky med de inloggningsuppgifter som användes för att ansluta till My Kaspersky från ett annat program, som till exempel Kaspersky Premium. Vid programstart visar Kaspersky VPN Secure Connection ett meddelande om att ett användarkonto hittades.

För att ansluta till My Kaspersky med det konto som hittades:

klickar du på knappen Anslut till My Kaspersky i programpanelen.

Koppla från en enhet från My Kaspersky